marți, 9 decembrie 2008

Cum sunt?

Eu sunt o persoană sănătoasă trupeşte şi sufleteşte, dar mai pot exagera uneori durerile de cap. Nu sunt tocmai un exemplu pentru ceilalţi, sunt sociabilă, de altfel nu am cunoscut niciodată depresia. Sunt melancolică în orice anotimp, de multe ori privesc in neant, dar am aflat că asta depinde de starea mea alpha. Sunt o fire sensibilă, depinde insă de mine, dacă vreau să conteze ceva sau nu, nu sunt o regina, nici o deţinută sau un geniu. Sunt un marinar atunci când marea este calmă, imi strâng plasele şi pornesc la pescuit de cuvinte, apoi mă întorc la oamenii care mă aşteaptă pe plajă. În schimb sunt o războinică atunci când ei nu vor să-mi cumpere cuvintele, ori beau prin cârciumi.
Mă consider o persoană echilibrată, tocmai de aceea, nu ma pot incadra nicăieri...7 comentarii:

 1. miar place sa zic si eu asa ceva despre mn :|....bv ejti tare:)

  RăspundețiȘtergere
 2. nu sunt tare si nici nu vreau sa fiu tare;)) astept sa citesc si la tine un "cum sunt?"

  RăspundețiȘtergere
 3. hmm uite un "cum sunt" sunt un orgolios am un orgoliu prost de pe urma caruia am avut numai de pierdut,sunt plictisit de viata,sunt prea lenes k sa fac ceva bun,SUNT UN PROST....deasta nu postez"cum sunt" pt k eu nu prea sunt nimic bun

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar si eu sunt orgolioasa, si mai sunt si riscuri, dar uneori, chiar trebuie sa fii orgolios, centrul universului tau vei fi tu intotdeauna, e bine sa fii orgolios, asta inseamna ca te iubesti;)) plictisit de viata, nu prea merge, pun pariu ca ai putea gasi ceva care sa-ti starneasca pofta de viata:D Prost?...nu esti nici prost...am intalnit prosti... poate esti prostut, in sensul ca esti prea bun uneori, si lasi sa treaca de la tine;))

  RăspundețiȘtergere
 5. poi asta e probl nu prea las d la mn,pofta de viata am numai k sunt momente...:)

  RăspundețiȘtergere
 6. In cazul asta...mai lasa de la tine:))mai cunosc eu pe cineva, care nu lasa,my boyfriend...

  RăspundețiȘtergere
 7. las las...aaa u nu ai primit "leapsa"? hmmmm "leapsa" scrie 30 de lucruri care le urasti:D:D

  RăspundețiȘtergere